Windsurfen en catamaranzeilen
Bij het lezen van dit verhaal waan ik me weer op Curaçao, en zie ik papa als de beste windsurfende co assistent van de jaren 82 - 87. Tot die ene middag dat het mis ging.
Ineens zag ik dat zijn zeil niet meer overeind kwam. In paniek heb ik toen een paar vissers op het strand aangesoroken die direct met hun bootje naar hem op zoek gingen.
Het bleek dat zijn plank boven op een golf in 2 stukken was gebroken, hij had eerst geprobeert om op een halve stuk surfplank terug te zwemmen maar doordat de stroming op dat moment zo sterk was dreef hij steeds verder van de kust richting Venezuela. Hij heeft na dit avontuur met gelukkig een happy end nooit meer gesurfd.
Laiverd, geniet maar lekker, nog een paar dagen en dan is het afgelopen met lunchen, dineren, a la carte bestellen en alle exotische cocktails.
Ik izal een heerlijk stamppot buffet voor je klaarmaken. XXXXXXXXXXXXXXX
Hai Shariselle, wat heb je een mooie verhalen zeg. Ik geniet ervan om ze te lezen. De tijd vliegt he, nog even en je zit dus weer aan de stamppot. Ook lekker hoor maar als ik zo lees wat voor lekkers je daar allemaal krijgt. Hmmmm. Veel plezier nog de laatste daagjes. Liefs Guda